Verdiepingsweekend

Verdiepingsweekenden (zie beelden)

 zweethut

Het verdiepingsweekend is een verbreding van wat we op een klankmeditatie/avond doen. Niet 2 ½ uur maar 2 ½ dag met mooie belevingen bezig zijn.

Op een klank- en energie avondavond of tijdens individuele sessie is de tijd soms te kort om in te gaan op alles wat bovenkomt. Er komt soms veel los. Het verdiepingsweekend biedt meer tijd en ruimte om daar, onder begeleiding, aan te werken. Door ontspanning kom je bij je eigen ZIJN en Vrijheid. Vanuit Vrijheid Creëer je jouw eigen vermogen om te herkennen wie je eigenlijk bent. Vanuit dit vermogen kun je jezelf en anderen helpen om verder te groeien in dit leven. Vanuit het Zijnsbewustzijn kun je op zoek gaan naar de harmonie tussen spirituele gevoelens en ons huidig aardse leven. Het vormt de aanleiding naar de boodschap van deze tijd, het Aquariustijdperk (meer vergeestelijking en liefde voor jezelf ) die we als uitdaging mogen ervaren.

Tijdens het verdiepen en mediteren maken we gebruik van onze muziek, kinesiologie, oefeningen uit ‘Be the Change’;herkennen en erkennen, de koppelingen vanuit de  5 elementen, het sjamanenvuur, de natuur en nog meer andere vormen die wellicht een opening kunnen bieden. Een bijzonder reis naar uw ‘’eigen zijn’’.


Dat kan via email: timtorre1957@gmail.com of per telefoon, whatsapp of sms nr. 06 50 28 11 63

Hopende op positieve reacties alvast hartelijk dank,
Met vriendelijke groetjes, 
Tim Torré en het klankteam.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Klank- en Energiemeditatie 22 juni 2018