Behandeling

De behandeling duurt ca. 20 tot 30 minuten. Een evt. langere behandeltijd kan in overleg.
Tarieven en vergoedingen
De behandeling duurt ca. 20 tot 30 minuten. Een evt. langere behandeltijd kan in overleg. Het tarief is euro 44,00 per 30 min. en euro 84 per uur. Er dient contant te worden voldaan. Neem contact op met je ziektekostenverzekeraar, want vaak wordt de behandeling volledig of gedeeltelijk vergoed. Wijzigen of afzeggen van de afspraak altijd uiterlijk 2 werkdagen van te voren. Bij te laat afmelden en het vergeten van een afspraak zal het consult helaas doorberekend moeten worden. Alle andere rechten en plichten conform het aangaan van een behandeling, kun je vinden via de beroepsvereniging voor kinesiologie. (www.ki-net.nl)

Er wordt gebruik gemaakt van spiertesten om uit te zoeken waar, waarom en wanneer de balans in het lichaam verstoord is geraakt en tegelijkertijd hoe die balans kan worden hersteld. Bij de spiertesten wordt bv. een arm of been in een zodanige uitgangspositie gebracht waardoor één bepaalde spier wordt geïsoleerd. De tester oefent daarop een zachte druk uit om te kijken of de spier voldoende energie heeft om die te weerstaan. Wanneer de spier deze zachte druk niet kan weerstaan wordt de test ‘zwak’ genoemd en is er sprake van een onbalans. De reden daarvoor kan in allerlei vormen van stress liggen en stress kost energie.

Doel is om uit te zoeken waar, waarom en wanneer iets uit balans is geraakt en om mogelijkheden uit te testen waarmee de balans hersteld kan worden. Naast het behandelen met acupressuur-, meridiaan- of reflexpunten, kan er ook nieuwe balans worden gevonden met behulp van klanken.

De behandeling duurt ca. 20 tot 30 minuten.

Het is raadzaam om voor de afspraak tijdig aanwezig te zijn, zodat je even wat rust kunt nemen in de wachtruimte.

Een afspraak maken kan zonder verwijzing van een (huis)arts. Het is echter wel gewenst, indien het een behandeling betreft i.v.m. een klacht, contact op te nemen met een reguliere arts.

Een afspraak maken kan telefonisch via 06-50281163 of torre@kabelfoon.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Klank- en Energiemeditatie 22 juni 2018