klankavond-info

Uitnodiging nieuwe klankavond. Beste geïnteresseerden en/ of deelnemers van de klank- en energie avonden.

Vrijdagavond 8 december is er weer de laatste  klankenergie -  meditatie avond van 2017.

Wat was de vorige avond van 3 november weer een cadeautje om te mogen beleven Het oude Helicon gebouw in Zeist is nog steeds onze nieuwe basisplek. De klankmakers en energiewerkers hebben er weer zin in en verheugen zich al weer op deze  vrijdagavond, u ook?

Zo’n laatste avond van het jaar is altijd weer heel speciaal om te maken, doel is kracht, liefde, inzicht en natuurlijk feestelijk delen. Een ieder is  weer welkom om met onze groep te mediteren en zich te laten onderdompelen door de trillingen en klanken van ons muziek en energieteam.

De avond begint met een groepsbalans via Kinesiologische test technieken. Overtollige ballast wordt losgelaten en een gezamenlijk doel zal ontstaan. Hierop wordt de aandacht gericht en de energie afgesteld. De op een intuïtieve manier voortgebrachte klanken en trillingen tijdens de klank en energiesessie kunnen een positieve bijdrage leveren om geblokkeerde energie weer in beweging te zetten en opnieuw te laten stromen. Deze ontspanningssessies maken u bewust van de energie, dat wil zeggen het ervaren, ontvangen en/ of doorgeven ervan.

Door middel van vrije meditatie op klanken, voortgebracht door o.a. Tibetaanse Klankschalen, gongs, gitaar, viool, Indiaanse fluiten en tal van verschillende andere oosterse, Indiaanse en Afrikaanse instrumenten, komen vooral trillingen ons menselijk energiesysteem binnen. Zij zorgen voor ontspanning en het in beweging zetten van ons geestelijk- , lichamelijk en chemisch gestel.

De avonden bieden de mogelijkheid om op een ontspannen manier van meditatie kennis te maken met uw eigen spirituele bron en liefde en energie te kunnen gaan delen met anderen, waarmee we de wereld kunnen helpen te healen. Deelnemers nemen vaak zelf een extra matje, dekentje of slaapzak mee.

 

                        Oude Helicon Gebouw  Locatie: Socrateslaan 22 A  3707 GL Zeist

Wij beginnen om 20.00 uur, de locatie is vanaf 19.30 uur open.

Kosten:  22, = euro per persoon. Kinderen onder begeleiding zijn altijd welkom.

We vinden het fijn als u zich van te voren opgeeft, dit kan via e-mail, sms of whatsapp.       Tel: 06 50 28 11 63   misschien tot vrijdagavond  groetjes, het klankteam en Tim Torré

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Klank- en Energiemeditatie 2 maart, ?april, 4 mei, 25 mei en 22 juni 2018.