Kinesiologie

Kinesiologie is de APK voor de mens

De gezondheid van de mens wordt bepaald door zijn geestelijke en lichamelijke gezondheid.

Deze twee hangen samen. Als het lichaam of de geest signalen geeft dat er iets niet klopt, dan is dit een aanwijzing om aandacht te geven aan jezelf.

Kinesiologie biedt de mogelijkheid die aandacht op tijd te geven. Op tijd wil zeggen, voordat de klachten hinderlijk worden. We zijn gewend de auto jaarlijks te laten keuren. Hiermee voorkomen we dat we langs de weg stil komen te staan. Een behandeling door een kinesioloog voorkomt dat we zelf langs de kant van de weg komen te staan.
Tijdens de behandeling maakt de kinesioloog gebruik van het innerlijk van de persoon die behandeld wordt. Het innerlijk weet wat niet goed functioneert. Het innerlijk weet ook wanneer en waardoor het lichaam in onbalans is gekomen. Deze kennis haalt hij omhoog door middel van spiertesten. Dit betekend dat ú aangeeft wat het probleem is. De kinesioloog maakt gebruik van deze kennis en begint vanaf dit moment met de behandeling van de klacht.

De klachten vinden hun oorsprong in onverwerkte emotie, stress en begrenzende gedachtepatronen. Deze drie oorzaken worden tijdens de behandeling opgespoord en vervolgens behandeld. U krijgt daarmee zelf inzicht in uw probleem en er ontstaat bewustwording.

Afhankelijk van de aard van de onbalans zijn enkele of meerdere behandelingen noodzakelijk. Het innerlijk bepaalt hoeveel en wat er nodig is. Het bepaalt ook welke oorzaak het beheerste behandeld moet worden. Om de onbalans op te lossen maakt de kinesioloog gebruik van hulpmiddelen. Deze bestaan onder andere uit het gebruik van kleuren, klanken, bloesemdruppels, acupressuurpunten in het lichaam en energiecentra van het lichaam.

Per 1 februari 2014 Kosten per consult van een half uur €. 44,00.
Per heel uur €. 84,00

Kijkt u zelf of u zorgverzekeraar dit jaar weer mee doet met vergoeden
Voor meer informatie over behandeling, coaching en cursussen zie: www.timtorre.nl - 06-50281163
Registratie nummer B.v.K. 03-01-039 Zorgverz.nr. AGB-code: 90.033965
Conform de beroepsvereniging voor Kinesiologie(BvK) als:

Touch for Health Practitioner en TfH instructor.
Werkend volgens het  IKC en de Stichting Kinesiologisch Netwerk Nederland (KNN)
CURSUS AANBIEDING: Besluit u in te schrijven voor een gecombineerd cursus blok bijvoorbeeld: Kino 1 + 2 + 3 en de verdiepingsweekenden dan krijgt u 10% korting TfH 1+2 + 3 + 4 en de verdiepingsweekenden dan krijgt u 10% korting Kino en TfH totaal en de verdiepingsweekenden dan krijgt u 15% korting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Klank- en Energiemeditatie 22 juni 2018