WIE IS TIM TORRÉ?

image

Tim Torré heeft als natuurgeneeskundig therapeut een praktijk in Bilthoven,( in het praktijkencentrum Carpe Diem). Waarbij het accent ligt op complementaire en spirituele geneeswijzen. De aanleiding hiertoe vormde in de tachtiger jaren het werken met kinderen en volwassen mensen met een verstandelijke beperking, waarin hij vele jaren werkzaam was.  Dit mondde uit in het werken met kinderen uit andere werelddelen.

Hij deed later mee aan het initiatief tot de bouw van een tehuis in Indonesië voor opvang en scholing van deze mensen. Nadien combineerde hij geruime tijd een eigen praktijk met het werk in de antroposofische kinderpsychiatrie.

Sinds 1995 legt hij zich geheel toe in de manier van begeleidend werken van mensen in zijn praktijk en met groepen. Hij maakt gebruik van gecombineerde technieken zoals, Toegepaste Kinesiologie als Touch for Health Practitioner, magnetiseren, Quantum Touch, Klanktherapie en zijn spirituele geneeswijze. Kinesiologie stelt hem in staat zijn spirituele gaven en helder weten te toetsen aan de hand van spiertesten. Zijn werkwijze vult hij aan met het uittesten en corrigeren van energie systemen.

Bovendien brengt hij met energie trillingen van Tibetaanse klankschalen en tal van onder andere indiaanse muziek instrumenten het energieveld van de mens in beweging op lichamelijk, geestelijk en energetisch niveau, met het doel de energie blokkades te corrigeren en  de mens dichter bij zichzelf te brengen.

                Vergoedingen

De volgende zorgverzekeraars vergoeden kinesiologie in de aanvullende polis:             

Agis,  C.Z., Deltalloyd, FBTO,  De Friesland, OHRA, OZF-Achmea (uitsluitend op medische indicatie), Menzis, Groene Land Achmea, Zilveren Kruis Achmea, PWZ Achmea, Allianz TOP, Coöperatie VGZ (vh.VGZ, Trias, SIZ, Blue-VGZ, Plus Zorgverzekering VGZ, IZZ,

 IZA, Univé  Zorg, ZEKUR, IZA Cura, UMC en Cares Gouda) , IZA-Perfect, IAK

 ONVZ / VvAA / PNO Ziektekosten, Turien, Anderzorg (Menzis), Avéro Achmea, De Goudse, Ditzo

Tim Torré staat vermeld in de zorggids en is aangesloten bij de BVK en SRBAG. Het is altijd verstandig om na te vragen of en in welke mate binnen uw polis vergoeding plaats vindt.

N.B: Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor individuele sessies:

Praktijkadres: Carpe Diem
Soestdijkseweg-Zuid 257 in Bilthoven (3721 AE).
Telefoon: 06-50281163
Spreek de voice mail in en u word terug gebeld.

Email: timtorre1957@gmail.com  (mail uw telefoon nummer en ik bel u terug).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Klank- en Energiemeditatie 22 juni 2018